Het team

Dierenartsen

Katrien van Baast

Met een passie voor paarden en een groot hart voor alle dieren vind je haar zowel op de baan als in de praktijk terug. Ze is afgestudeerd als paardendierenarts en heeft daarnaast de 3 jarige specialisatieopleiding “vakdierenarts kleine huisdieren” gevolgd om ook op het gebied van de kleine huisdieren haar mannetje te staan.

Zoë Van den Wyngaert

Zoë studeerde af in Gent optie paard, na vele weken stage bij Dierenartsen Noord, leerde ze ook het plezier van de kleine huisdieren geneeskunde kennen. Sinds juli 2018 staat ze mee in voor zowel de paarden als voor de kleine huisdieren.

Maité Ryckebosch

Met een passie voor gezelschapsdieren is Maité afgestudeerd in 2022 met grote onderscheiding. Haar interesses liggen bij dermatologie en beeldvorming, maar ze volgt regelmatig bijscholingen in alle disciplines. Ook thuis kan ze genieten van het gezelschap van een hele beestenbende (hond, paarden, katten etc).

Joyce Hosewol

Sinds begin 2024 heeft Joyce Team Noord vervoegd. Samen met haar hondje Mila is ze dagelijks op de praktijk te vinden. Ondanks haar grote liefde voor haar eigen paarden heeft ze gekozen om zich als dierenarts volledig toe te leggen op de verzorging en behandeling van jullie honden en katten. Ze is eveneens het vaste gezicht op de praktijk in Stabroek.

Thomas Piedfort

Thomas is in 2023 met onderscheiding afgestudeerd als paardendierenarts. Hij heeft tijdens zijn opleiding veel buitenlandse ervaring opgedaan, dit in zowel Frankrijk, Engeland, Nederland als in Zuid-Afrika. Hij heeft een grote voorliefde voor orthopedie en chirurgie en zal altijd paraat staan voor alle huisdieren groot en klein.

David Van Tilburg

Voor bepaalde chirurgische ingrepen (waaronder kruisbandoperaties en BOS-operaties) werken we samen met collega David Van Tilburg. Deze operaties kunnen zowel bij ons als bij hem op de praktijk gebeuren.

Assistenten

Vicky Peeters

Vicky studeerde Dierenzorg op PITO Stabroek en heeft een grote passie voor paarden. In 2023 behaalde ze met glans haar diploma van dierenartsassistente. Ze heeft professionele ervaring met de verzorging van paarden, maar zoals ze zelf zegt “Ik houd van ieder dier, groot of klein.

Magali Van Tichelen

Magali heeft een enorme liefde voor alle dieren, maar eentje steekt er toch met kop en schouder bovenuit: katten. In de wandelgangen wordt ze dan ook onze kattenfluisteraar genoemd. Ze is op haar best wanneer ze voor de gehospitaliseerde patiënten kan zorgen, maar je ziet haar ook in de consultatieruimte of aan de balie. Verder verzorgt ze de social media van de praktijk en staat ze mee in voor het onderhoud van de labo-apparatuur.

Bo Anthonissen

Bo is een gemotiveerde dame die haar taak als assistente zeer ter harte neemt. Al ligt haar basisopleiding eerder in verkoop en handel, toch was de liefde voor alle dieren zo groot dat ze van haar hobby haar werk maakte. Haar woonst deelt ze met haar hond Spike en katje Snow. Als enthousiast, flexibel en stipt persoon past ze helemaal in de geest van de praktijk.

Lieske Faes

Lieske is meteen na haar jaar stage als dierenartsassistent op de praktijk blijven werken. Ze heeft veel ervaring in de paardenwereld en is tussen de paarden dus op haar best. Verder is Lieske vlot, behulpzaam en leergierig aangelegd, wat in deze job onmisbare kwaliteiten zijn!

Administratieve medewerkers

Anjo Kerstens

Anjo is de boekhoudster van dienst. Na jarenlange inzet bij Papier Michel verdient ze nu haar sporen in de praktijk. Ze heeft een grote passie voor roofvogels en uilen, en is in die zin ook dikwijls een goede back-up bij de behandeling van vogels. Zelf heeft Anjo twee honden, Sally en Popy en diverse roofvogels. Als manager stuurt ze de algemene werking van de praktijk en heeft ze de verantwoordelijkheid over verschillende administratieve taken.

Frank Meulemeester

Frank is de administratieve medewerker, niet alleen staat hij in voor het opvolgen van betalingen maar ook voor de fotografie en de website. Daarbij springt hij links en rechts bij als manusje van alles.

Ondersteunende medewerkers

Anissa Richmond-Parry

Met meer dan 35 jaar ervaring in de paardenwereld is Anissa een ware aanwinst in de stallen. In Amerika volgde ze verschillende keren opleiding over instructie, verzorging en training van paarden om aldus kennis en ervaring op te doen. Eén passie: paard, paard, paard. En natuurlijk ook haar hond Deeks

Heleen Gommeren

Heleen is vertrouwd in de paardenwereld en heeft zelf een paard, hond, kat, 4 geiten en kippen. Ze zit in haar laatste jaar secundair Wiskunde-Wetenschappen en haar droom is om dierenarts te worden. Om al veel ervaring op te snuiven helpt ze in en rond de stallen met het verzorgen van de dieren.

Noah De Mol

Noah zit in haar 6e jaar secundair en studeert Opvoeding en Begeleiding. Ze is gepassioneerd door paarden en heeft dan ook 6 verzorgpaarden. Ze komt geregeld helpen op de praktijk om ook hier te zorgen dat de paarden en ezels zich tiptop voelen.